Mononukleóza

Nepříjemná potvůrka, která si na nás ale nepřijde. Společně ji porazíme.

Reaktivace infekce a zvětšené uzliny

Vše, co se týká mononukleózy. Prevence, propuknutí, léčení, dieta, zkušenosti s doktory, reaktivace a případné následky.

Reaktivace infekce a zvětšené uzliny

Příspěvekod Alespolacek » ned 11. led 2015 20:05:33

Zdravim, je mi 17 let. Píši ohledně nespecifických problémů.
V roce 2012 jsem pro informaci prodělal mononukleozu. ted ale píši o věci,která se stala v roce 2014 v Březnu jsem prodělal streptokokovou angínu, bez horeček,bez únavy, jen zvětšené uzliny , povlaky na mandlích a jazyku a jemná bolest v krku.
Ve výtěru streptokok, nasazeny ATB, týden po dobrání streptokok ve výtěru nebyl,ale uzliny zvětšené a povlaky na mandlích zůstavaly. Po měsíci zmizely povlaky ,ale uzliny ne . Jemná bolest při polknutí také zůstala. Byl jsem na orl , kde udělaly testy. Veškeré krevní hodnoty vpořádku, až na jednu věc . a to jest NEDÁVNÁ REAKTIVACE EB INFEKCE . Bylo mi sděleno , že při streptokoku se aktivoval i EB virus a proto mohou být zvětšené uzliny z tohoto duvodu a že se nemám znepokojovat. Poté jsem byl na testech HIV a syfilis , kde vše vyšlo negativní. ( i kdyby to vyšlo pozitivní, tak i tak se to neshodovalo s příznaky) . Dálé vyšetření uzlin na ultrazvuku . Slova doktora byla taková , že se nejedná o rakovinotvorné uzliny. Takže závěr bylo to, že tělo zkrátka potřebuje čas na vyrovnání se s aktivací eb viru a že mám být klidný. Uplynulo 9 měsíců,ve kterých jsem nezhubl , nepotím se, nejsem unavený. Sportuji , běhám maratony, hraji tennis . Uzliny mám stále zvětšené ,ale nerostou ! .
Máte někdo zkušenosti s reaktivací infekce ?. může se tento jev někdy stát?. Děkuji za odpověd,.
Alespolacek
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 11. led 2015 19:53:48

Zpět na „%s“ Mononukleóza

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti

cron